Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Σειριακές πολιτικές αυτοχειρίες

Και ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα πρέπει να υπογράψει τις δεσμεύσεις που ζητά το Eurogroup, δεσμεύσεις τις οποίες θυμίζω, κατά δήλωσή του ο Σαμαράς αποδέχεται.

Περίμενα, όπως όλοι, ότι οι εκλογές θα έφερναν βαθειά ανανέωση του πολιτικού προσωπικού. Έκανα λάθος. Την ανανέωση την φέρνουν πρόωρα κάτω από το βάρος των περιστάσεων οι ίδιοι οι πολιτικοί πρωταγωνιστές. Μετά το "δημοψήφισμα" του Γιώργου Παπανδρέου φαινόταν ως δεύτερη μεγάλη πολιτική αυτοχειρία εκείνη του κ. Σαμαρά που φαίνεται ότι μπορεί να προτιμήσει να κόψει τις φλέβες του παρά να πράξει το αυτονόητο. 

Ότι ο κ. Κουβέλης θα βιαστεί να προηγηθεί δεν το περίμενα...

1 σχόλιο:

  1. O Kώστας Καραμανλής εξέφρασε τη χυδαία Ελλάδα της σημιτικής και μετασημιτικής εποχής, την Ελλάδα που με ταχύτητα αστραπής πέρασε από τη φασολάδα στην αστακομακαρονάδα, από τα Καρέλια στα Κοχίμπα και από το φιατάκι στην Καγιέν. Ο Γιώργος Παπανδρέου, εξέφρασε την προσημιτική και σημτική Ελλάδα των γυμναστηρίων όπως κάθε γωνιά και ένα GYM. Ο Αντώνης Σαμαράς, ο χειρότερος από τους τρεις, θέλει να μας γυρίσει στην αμέσως μεταδικτατορική Ελλάδα, του "άντρα" που τιμά τα παντελόνια του, που δεν κυκλοφορεί φορώντας φούστα-μπλούζα, που η εθνιστεστοστερόνη ανάβει τους όρχεις του, που είναι ικανός για φόνο αν κάποιος φιλήσει την αδελφή του. Ετσι λοιπόν, κάποτε λέγαμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει χειρότερος από τον Καρμανλή, αλλά είδαμε το Γιώργο. Τώρα λέμε δεν θα υπάρξει χειρότερος από το Γιώργο αλλά, δυστυχώς, προ-βλέπουμε τον Αντώνη και μυρίζουμε από τώρα την ψευδο-βαρβατίλα της βαρβαρότητας και της εθνικοφροσύνης. Θα το λουστούμε κι αυτό; Θα δούμε...[via μιχαλης πιτσιλιδης] σε ΑΥΤΗ την Ελλαδα ζουμε δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή