Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Στηρίζουμε κυβέρνηση Παπαδήμου

Το κείμενο της σχετικής ομάδας του Facebook. Ενταχθείτε γιατί οι πιθανότητες δυστυχώς είναι πολλές ότι θα χρειαστεί την στήριξή μας.

______________________________________________

Υποστηρίζουμε Κυβέρνηση Παπαδήμου όχι γιατί πιστεύουμε σε μαγικές λύσεις, αλλά γιατί πιστεύουμε σε ικανούς ηγέτες. Όχι γιατί πιστεύουμε ότι η διαφορά μπορεί να γίνει από έναν μόνο άνθρωπο αλλά γιατί χρειαζόμαστε ως κοινωνία έναν άνθρωπο να μας συσπειρώσει όλους. Όχι γιατί υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι στην πολιτική ζωή, αλλά γιατί υπάρχουν ικανοί και ανίκανοι, χρήσιμοι και φαύλοι. Όχι γιατί ακόμα και η καλύτερη Κυβέρνηση μπορεί να μας σώσει από μόνη της, αλλά γιατί θέλουμε επιτέλους μια Κυβέρνηση που θα λειτουργήσει με ικανότητα και συνέπεια. Όχι γιατί δεν πιστεύουμε ότι κι άλλοι πολιτικοί θέλουν το καλό της χώρας, αλλά γιατί οι περιστάσεις είναι τόσο δύσκολες που λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν πραγματικά να κάνουν διαφορά. Όχι γιατί πιστεύουμε ότι μόνο οι ηγέτες έχουν ευθύνες, αλλά γιατί είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε κι εμείς τις δικές μας.

Και δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε την Κυβέρνηση Παπαδήμου τόσο για να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης όσο και, κυρίως, για να κάνει την δύσκολη δουλειά της με πραγματική στήριξη απ' όλες τις δυνάμεις του τόπου. Δεν περιμένουμε να συμφωνούμε με όλα όσα θα κάνει η κυβέρνηση ούτε εμείς οι ίδιοι. Επιμένουμε όμως να μην εμποδιστεί στο έργο της λόγω υστερόβουλων υπολογισμών. Σε τέτοια περίπτωση, όχι μόνο θα είμαστε αντίθετοι αλλά και θα αντιδράσουμε ενεργητικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου