Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Είμαι υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή της Δράσης

Φίλοι μέλη της Δράσης και Σύνεδροι,

Ανακοινώνω κι εγώ με χαρά την υποψηφιότητά μου για την Κεντρική Επιτροπή της Δράσης.

Θέλω να ευχαριστήσω κι απ' αυτό το βήμα εκείνους που, σε ανύποπτο χρόνο, δημιούργησαν την Δράση. Κι εκείνους που, σε δύσκολους καιρούς, την κράτησαν και την κρατούν ζωντανή.

Ήμουν σ' αυτούς που μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευαν στην "εκ των ων ουκ άνευ" ενοποίηση του Μεταρρυθμιστικού Χώρου. Τώρα πιστεύω ότι η Δράση είναι "the only game in town". Συγχαρητήρια και ευχαριστίες ανήκουν γι' αυτό στον Πρόεδρο Αντύπα Καρίπογλου. 

Αν και έγινα μέλος πρόσφατα, η επαφή μου με την Δράση έχει ήδη κάποια ιστορία. Συμμετείχα ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου 2012, στην Β' Αθηνών. Εμπειρίες απ' αυτή την ωραία περιπέτεια, που περιέχουν και σύντομο βιογραφικό, μπορείτε να βρείτε εδώ: http://goo.gl/7ytCE

Αυτό που θέλω να δω στο μέλλον της Δράσης είναι περισσότερη οργάνωση, αυτή που χρειάζεται το μεγάλο κόμμα που θέλουμε, και περισσότερη Δράση. Ακτιβιστική Δράση. Πολιτική και κοινωνική. Γι' αυτά θα εργαστώ αν επιλεγώ για την Κεντρική Επιτροπή.

Έχω αναλάβει ήδη πρωτοβουλίες ως προς την Πολιτική Δράση που υποστηρίζω. Έχω διατυπώσει και προωθώ όσο μπορώ τα "Δικαιώματα Φορολογουμένων" http://taxpayergr.blogspot.gr/2011/06/blog-post.html, τόσο από το ιστολόγιο http://taxpayergr.blogspot.gr, όσο και από ομάδα του Facebook https://www.facebook.com/groups/TaxPayerGr.

Περισσότερα για μένα και το πώς σκέφτομαι μπορείτε να δείτε στο ιστολόγιό μου http://crispost.blogspot.gr/, στην FB σελίδα μου, https://www.facebook.com/Christos.D.Georgiadis, και στο twitter @crispost.

Τελικά νομίζω στην Δράση αυτό που κάνουμε δεν είναι άλλο από το κόμμα που μπορούμε να ψηφίσουμε. Γι' αυτό είμαι ευγνώμων και χαρούμενος.

Καλή επιτυχία στο συνέδριο και στα επόμενα δύσκολα βήματα της Δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου