Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Προφανές

Το προφανές είναι, στην καλύτερη περίπτωση, η ψευδαίσθηση ότι μια τελείως ανεξήγητη συμμετρία στην οποία έχει προσαρμοστεί το μυαλό μου πλήρως, δεν είναι ανεξήγητη.

Στην χειρότερη περίπτωση η συμμετρία αυτή εκτός που είναι ανύπαρκτη στην πραγματικότητα, όχι μόνο την πιστεύω αλλά, αφού δεν βλέπω καθόλου να χρειάζεται εξήγηση, συνεχίζω να την πιστεύω για πάντα. 



1 σχόλιο:

  1. Η μαρτυρία μου Γεια σε όλους. Είμαι εδώ για να καταθέσω πώς πήρα το δάνειο μου από τον κ. Μπέντζαμιν αφού υπέβαλα αίτηση αρκετές φορές από διάφορους δανειστές δανείων που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μου έδωσαν ποτέ το δάνειο. Μέχρι που ένας φίλος μου με εισήγαγε στον κ. Benjamin Lee υποσχέθηκε να με βοηθήσει και πράγματι το έκανε όπως υποσχέθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αξιόπιστοι δανειστές δανείων μέχρι που συνάντησα τον κ. Benjamin Lee, ο οποίος πράγματι βοήθησε το δάνειο και άλλαξε την πεποίθησή μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε με κανέναν τρόπο ένα γνήσιο και επείγον δάνειο, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin μέσω του WhatsApp +1-989-394-3740 και το email του: 247officedept@gmail.com ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή