Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Η διορατικότητα του Αλέξη

Αγαπητέ Αλέξη,


Ένα έχω να σου πω. Είσαι μεγάλος!

Δεν ξέρω αν οι άλλοι καταλαβαίνουν γιατί προκάλεσες τόσο γρήγορα ξανά εκλογές. Αυτό θα πει διορατικότητα φίλε μου. Οι άλλοι ό,τι έκαναν, το έκαναν από μικροκομματικό υπολογισμό. Εσύ όχι. Γι' αυτό σε πάω, επειδή βλέπεις μακρυά. Εγώ όμως σε καταλαβαίνω. Είναι το μήνυμά σου στους Γερμανούς ότι, τώρα που με την ψήφο μας ακυρώσαμε το μνημόνιο, μην επιχειρήσουν εκείνοι να ακυρώσουν την ακύρωση με την δική τους. Μην το δοκιμάσουν καν. Θα ήταν ανώφελο γιατί μπορούμε εμείς, με την δική μας να ακυρώσουμε όποτε θέλουμε την δική τους ακύρωση της ακύρωσης!

Είσαι ο μόνος που το σκέφτηκε ότι το ζήτημα καταλήγει σε αγώνα ταχύτητας στην έλλειψη εθνικής  συνεννόησης. Και, σ' αυτό δεν έχουν καμία ελπίδα να μας ξεπεράσουν. Είμαστε αχτύπητοι!

Ιδιοφυές. Δεν έχω λόγια...


Με ειλικρινή θαυμασμό,

Χρήστος ΓεωργιάδηςΥΓ. Το καλύτερο δε είναι ότι, όσες εκλογές και να χρειαστούν, θα τις κάνουμε με δικά τους έξοδα. Εκείνοι αντίθετα, τις εκλογές τους τις πληρώνουν μόνοι τους. Όσο βλάκες και να είναι, δεν μπορεί, θα καταλάβουν ότι δεν τους συμφέρει. Φάτε την Παληογερμαναράδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου